BESAN KAO RIS: Lalatović GRMEO posle remija u Senti - ovo je bio derbi VELIKE SRBIJE!

Autor:

Sport

31.07.2020

21:45

TSC i Vojvodina podelili bodove na startu Superlige Srbije.

Starsport
Nenad Lalatović u razgovoru sa sudijom na meču ptoriv TSC-a u Senti

Fudbaleri TSC-a i Vojvodine remizirali su 2:2 u Senti u ovkiru prvog kola Superlige Srbije, a trener "lala" Nenad Lalatović posle meča izjavio je da je ovo bio "velikosrpski derbi". Strateg Novosađana je bio očigledno isprovociran raznim insinuacijama oko okršaja vojvođanskih ekipa koje će predstavljati našu državu u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a što se samog duela tiče izrazio je žaljenje za ispuštenim bodovima.

- Moraju svi da znaju - zbog svih aktera ovde, pa i svih ostalih u celoj Srbiji. Ovo nije bio derbi ne znam kakav i ovo nije bio derbi da je bio srpski derbi, ovo je bio derbi severa velike Srbije. Da se to jednom zna, ovo je bio derbi severa Srbije, velike naše Srbije, najveće na svetu, i to mora da se zna. U Srbiji se igra srpski derbi i ne može da se igra drugačiji derbi. Danas se igrao srpski derbi, derbi velikog severa Srbije, velike Vojvodine - rekao je Lalatović za "TV Arenasport".

 

Voša je vodila do 79. minuta, kada je izjednačio Vladimir Silađi.

- Nismo nažalost uspeli da pobedimo, nismo ni mogli da pobedimo, ali neću sad ništa da pričam (o tome) danas što se dešavalo. Ali, opet, hoću da pošaljem poruku da svi znaju da je ovo velika Srbija i u Srbiji će se uvek igrati veliki srpski derbi, koji su danas igrala dva srpska kluba koja su podelila bodove. Nismo uspeli da pobedimo mi, nisu uspeli da pobede oni, ali kažem - jako je teško ovde pobediti pod ovakvim uslovima - zaključio je Lalatović.

 

 

Komentari (0)

Loading