ENGLEZI ZAGRIZLI: Ako neće jedan Srbin, hoće drugi!

Autor:

Sport

29.07.2020

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak Vladimir Ivić je posle druge uzastopne titule u Makabiju digao sidro, a uskoro će mu na sto stići više nego primamljiva ponuda.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Ivić

Srpski stručnjak je prvi pik uprave Votforda za novog menadžera, kao ekskluzivnu informaciju je objavio engleski Futbol insajder. Posle neuspešne akcije da dovedu ponovo Slavišu Jokanovića, crveno-žuti su se okrenuli drugom srpskom trofejnom treneru – Vladimiru Iviću.

Mladi stručnjak je pre desetak dana u drugoj sezoni na klupi Makabija iz Tel Aviva osvojio drugu titulu, poobarao je brojne rekorde u izraelskom fudbalu i rešio da ode, da potraži novi izazov. Pominjalo se da će se Ivić vratiti u PAOK, i da je na meti klubova iz Holandije i Portugalije, pa i iz Bundeslige, ali velike su šanse da će mu nova adresa biti Votford.

 

 

 

Biće to prilika i Iviću da mu Stršljenovi budu odskočna daska ka najvišim trenerskim krugovima, kao što je bila i Jokanoviću. Slaviša je uspeo da Votford iz Čempionšipa dovede do Premijer lige, ali ne i da ga vodi u elitnom takmičenju, pošto se razišao sa čelnicima kluba. Ono što nije učinio tada, uspeo je nešto kasnije sa Fulamom, koji je proveo istim putem, a onda ga vodio i u Premijer ligi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Votford - Mančester siti

Nekadašnji fudbaler Partizana je trenersku karijeru počeo u PAOK-u, gde je u prvoj sezoni osvojio Kup Grčke, a onda je u Izraelu osvojio i dve titule. Za sada Ivić u ovom poslu ima sjajno prolazno vreme. Nije to promaklo ljudima iz Votforda...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading