TU MU JE NAJLEPŠE: Ognjen Mudrinski POTPISAO

Autor:

Sport

29.07.2020

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stavio paraf.

RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Mudrinski u dresu Crvene zvezde

Srpski fudbaler Ognjen Mudrinski proveo je prethodnih šest meseci na hrvatskoj Gorici kao pozajmljeni igrač poljske Jagelonije. Iskusni centarfor je tu procvetao, pa je zbog toga rado stavio paraf na ugovor o novoj, ovog puta jednogodišnjoj, pozajmici.

Mudrinskom je trebalo vremena da zadobije poverenje trenera Gorice Valdasa Dambrauskasa, pa je prvo u devet navrata u igru ulazio sa klupe, da bi tek na kraju prvenstva tri puta bio starter. Ipak, i sa tako redukovanom minutažom, Mudrinski je uspeo da postigne četiri gola i postane ljubimac navijača.

- Mnogo puta sam rekao da mi je ovde prelepo, poznajem tim, trenerov način rada... Da sam odabrao neku drugu opciju, trebalo bi mi vremena da uđem u ritam, a ovde sam se navikao na ljude, život, način igre - rekao je Mudrinski.

 

Inače, 28-godišnjem Mudrinskom je Gorica već 11. klub u karijeri, a vrhunac iste je za sada bilo igranje u Crvenoj zvezdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading