PRED TRANSFEROM KARIJERE: Reprezentativac Srbije prelazi u Atletiko

Autor:

Sport

29.07.2020

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijego Simeone ga želi.

RepublikaFoto: Starsport
Trening fudbalske reprezentacije Srbije

Golman reprezentacije Srbije Marko Dmitrović iza sebe ima tri odlične sezone u dresi Eibara, a to nije promaklo ni Dijegu Simeoneu koji želi da ga dovede u madridski Atletiko.

Na golu "jorgandžija" stoji neprikosnoveni Jan Oblak koji Madrid može da napusti samo ako neko plati 120 miliona evra, koliko iznosi otkupna klauzula, ali rezervni golman Adan je na izlaznim vratima. Prema tome, Čolo Simeone se bacio u potragu za njegovim naslednikom, a kako prenose španski mediji u najuži izbor su ušla tri imena.

 

Prvo je Marko Dmitrović koji je upravi Atletika već tri godine pred nosom i za koga nema bojazni da bi bio promašaj. Osim njega, Madriđani razmatraju opcije da dovedu golmana Vest Hema Roberta ili čuvara mreže Olimpijakosa Žozea Saa.

Dmitrović (28) je karijeru započeo u Crvenoj zvezdi, čije je sve omladinske kategorije prošao, ali nije debitovao za prvi tim, a potom je nastupao za Ujpešt, Čarlton i Alkorkon pre nego što je stigao u Eibar. Za reprezentaciju Srbije je odigrao 13 utakmica, a bio je i rezervni golman "orlova" na Mundijalu u Rusiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading