OVO SE ČEKALO: Doneta važna odluka i početku SUPERLIGE Srbije!

Autor:

Sport

23.07.2020

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Superliga Srbije startovaće, kako je i planirano 1. avgusta, bez prisustva navijača na stadionu, saopšteno je na sajtu Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

RepublikaFoto: Starsport
Još malo, pa ponovo kreće srpski fudbal

- Nova fudbalska sezona 2020/21 definitivno će početi prema ranije donetom kalendaru FSS. A u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom u Srbiji i vodeći naravno računa o zdravlju svih aktera, FSS je zatražio mišljenje od Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19. I takmičenja mogu da počnu, ali bez prisustva publike i uz poštovanje svih propisanih mera zaštite - navodi se u saopštenju.

Na startu sezone 2020/2021. branilac trofeja Crvena zvezda na svom terenu čeka povratnika u Superligu, ekipu Novog Pazara, koji će već u drugom kolu biti domaćin Partizanu. U prvom kolu Partizan gostuje Napretku u Kruševcu, dok se derbi igra u Senti u susretu timova koji će sezonu otvoriti u Evropi – TSC i Vojvodina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading