LALAT NA NJEGA VIŠE NE RAČUNA: Dete Partizana rastao se sa Vojvodinom!

Autor:

Sport

23.07.2020

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosadašnji fudbaler Vojvodine Jovan Kokir (20) danas je sporazumno raskinuo ugovor sa klubom.

RepublikaFoto: FK Vojvodina
Jovan Kokir

Ovaj ofanzivni igrač stigao je na “Karađorđe” iz Partizana 1. jula prošle godine, ali nije se kod trenera Nenada Lalatovića izborio za mesto startera.

Danas je Kokir sporazumno raskinuo ugovor s Vojvodinom koji je prvobitno potpisan do 2022. godine. Ukupno je u dresu Voše odigrao 11 utakmica, postigao je jedan gol (u Kupu protiv Zlatibora) i zabeležio jednu asistenciju. Bio je deo Vojvodine koja je nedavno u Nišu, protiv Partizana, osvojila drugi Kup Srbije.

– Svom, sada već bivšem igraču, fudbalski klub Vojvodina želi mnogo sreće i uspeha u nastavku karijere – piše na sajtu kluba iz Novog Sada.

Ovaj levokrilni fudbaler karijeru je započeo u Partizanu gde je prošao sve mlađe selekcije, ali nije dočekao priliku da zaigra u prvom timu, iako je pozivan na pripreme. Pre prelaska u Vojvodinu, od januara do juna je bio na pozajmici u Teleoptiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading