STIGLA POTVRDA IZ UEFA: Igraće se Liga šampiona kakvu niko do sad nije video

Autor: Tanjug, Republika

Sport

21.07.2020

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isto važi i za Ligu Evrope.

RepublikaFoto: youtube.com/Crvena zvezda
Mušema na stadionu "Rajko Mitić"

Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksandar Čeferin izjavio je da će se završnica Lige šampiona i Lige Evrope igrati bez navijača, da bi se izbegao bilo kakav rizik zaraze koronavirusom.

- Kada vam se dese ovakve situacije kao što je pandemija virusa COVID-19 najvažnije je da reagujete i imate plan. Od početka sam bio optimista da ćemo uspeti da završimo sezonu. Ključna odluka bila je odlaganje Evropskog prvenstva za 2021. godinu, što nam je dalo prostor i termine. Za sada, završnica evro kupova igraće se bez navijača, ne želimo ništa da rizikujemo, ali optimista sam i verujem da će brzo doći dan kad će navijači opet ispuniti tribine - izjavio je Čeferin za UEFA magazin "Direkt".

Jasno je da će fudbalerima biti čudno da igraju mečeve elitnog takmičenja bez prisustva publike, ali imali su malo vremena da se priviknu otkad se fudbal vratio posle pauze zbog pandemije koronavirusa. Sa druge strane, ukoliko se i sledeća sezona bude igrala pred praznim tribinama, nema sumnje da bi tu mogli da profitiraju srpski klubovi, koji su navikli na takav ambijent, ali nažalost iz drugih razloga...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading