PALA ODLUKA UOČI STARTA SEZONE: Evo koliko stranaca će biti dozvoljeno u Superligi! Jedan večiti rival BESAN, drugi SLAVI

Autor: Novosti, Republika

Sport

21.07.2020

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najtrofejniji srpski klubovi drugačije gledaju na ovu situaciju.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde na Večitom derbiju

Nova sezona Superlige Srbije počeće 1. avgusta, a kao i prethodne klubovi će u protokol moći da ubace maksimalno četiri fudbalera koja nemaju srpski pasoš.

Još prošle sezone je Crvena zvezda pokušavala da poveća broj dozvoljenih stranaca, jer je u timu imala čak osmoricu, dok je sa druge strane Partizan bio izričito protiv toga, zato što su crno-beli bolje planski odradili prelazni rok i nisu imali taj problem.

- Iako je Crvena zvezda imala predloga da nema ograničenja za strance, na snazi će ostati važeće pravilo o ukupno četiri igrača sa tuđim pasošem u Superligi i dvojica u Prvoj ligi - prenose Novosti.

Prema tome, jedina promena u pravilu što se protokola tiče ostaje ona da će timovi morati da na terenu imaju dva igrača mlađa od 21 godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading