ARGENTINSKI BOG FUDBALA PONOVO U LUDOJ AKCIJI: Maradona upao na teren sa rotacijom!

Autor:

Sport

17.07.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lud, luđi, Dijego Armando Maradona! Jedan od najboljih fudbalera u istoriji ponovo je u centru pažnje zbog nove ludorije koju je izveo u domovini. Internetom se proširio snimak na kom argentinski bog fudbala na teren ulazi sa novim BMW, vrednim čak 250.000 dolara, a sve to ne bi bilo neobično da Dijego na njega nije ugradio policijsku rotaciju i sirenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dijego Maradona

Valjda je Maradona na taj način svima hteo da skrene pažnju da je pazario novi automobil. Nije mu bilo dovoljno što su performanse ove bembare već fascinantne, pa je morao da izigrava šerifa.

Reč je o modelu BMW M4 kupe, koji poseduje 430 konjskih snaga, čija je maksimalna brzina 250 kilometara na čas, a navodno brzinu od 100 kilometara na čas može da razvije za 4,1 sekundu. Ugrađivanje rotacije i sirene zakonom je zabranjeno, ali Maradona ne bi bio to što jeste da za njega važe pravila kao za obične smrtnike. List Hoj de la Plata naveo je da je Dijego bio prekršio zakon i jer je bio napolju za vreme trajanja karantina. Maradona trenutno vodi Himnaziju la Platu, a nedavno se pojavio još jedan njegov lud snimak na kom skida gaće i pokazuje zadnjicu dok đuska sa bivšom devojkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading