Posle Robena još jedna legendarni fudbaler se vraža iz penzije?

Autor:

Sport

14.07.2020

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni holandski fudbaler Vesli Snajder razmatra mogućnost da se vrati na teren, kao njegov nekadašnji saigrač iz reprezentacije Arjen Roben, prenose mediji u njegovoj domovini.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Arjen Roben

Snajder (36) će do kraja jula početi da trenira sa amaterskim timom DOS Holand Strihtse Bojs u Utrehtu. Mnogi to tumače kao pripremu za priključivanje prvom timu Utrehta.

Rekorder po broju nastupa u dresu reprezentacije karijeru je završio prošle godine kao igrač katarske Al-Garafe, a prethodno je igrao za Ajaks, Real, Inter, Galatasaraj i Nicu. Za ’Lale’ je odigrao ukupno 134 utakmice i postigao 31 gol, a najveće uspehe je ostvario u ’Nerazurima’ sa kojima je osvojio triplu krunu u sezoni 2008/10. Sa Ajaksom je bio šampion Holandije, dok je sa Realom slavio u La Ligi, a dok je u dresu Galatasaraja dva puta bio na tronu u Turskoj.


- Vesli želi da izgubi nekoliko kilograma i bude u pokretu, rekao je da bi to moglo da ga natera da zaigra ponovo. Dugo nije igrao, ali želi da iskusi kako je to ponovo biti na terenu posle nekog vremena i da ponovo dobije neki osećaj uživanja - rekao je Džefri Snajder, brat holandskog fudbaledra, koji je deo stručnog štaba tima sa kojim će trenirati.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vesli Snajder

Prošle nedelje, tehnički direktor Utrehta Džordi Zaudam je rekao da je razgovarao sa Snajderom oko njegovog mogućeg povratka.


- Da bude jasno, Snajder u formi bi bila zanimljiva mogućnost za Utreht, ali je lopta na njegovom delu terena - naglasio je Zaudam.

Roben je prošlog meseca objavio da se vraća na teren, godinu dana posle povlačenja, da bi igrao za Groningen, u kojem je ponikao, pošto je potpisao jednogodišnji ugovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading