(VIDEO) Kolarov srušio Mihajlovića

Autor: I. V.

Sport

22.10.2017

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roma našeg Aleksandra Kolarova srušila je Torino koji sa klupe predvodi Siniša Mihajlović.

Kolarov igra u izuzetnoj formi

Siniša Mihajlović odlično sa klupe vodi ekipu Torina za koju nastupa i Adame Ljajić, ali danas je "bikove" zaustavio Aleksandar Kolarov. Levi bek Rome igra fantastično od kada se vratio iz Engleske, on asistira postiže golove, a danas je srušio i Torino. "Vučica" je slavila u gostima, a jedini gol postigao je, iz slobodnog udarca, Aleksandar Kolarov. 

Velike nade polagali su navijači Milana u ovu sezonu, ali očigledno je da će još puno vremena proći pre nego se rosoneri vrate na staze stare slave. Milan je ponovo odigrao lošu utakmicu i remizirao je bez golova sa Đenovom. Da stvari budu još gore za klub iz prestonice mode Leo Bonući zaradio je crveni karton zbog namernog udaranja protivničkog igrača i očekuje ga duža suspenzija.

Atalanta je u Bergamu savladala Bolonju sa 1:0. Jedini strelac za domaćina bio je Kornelius u 70. minutu. Atalanta je bila mnogo bolja, dominirala je čitavu utakmicu i uputila čak 20 šuteva ka golu protivnika.

Kjevo je u gradskom derbiju savladao ekipu Verone, a o tome više pročitajte ovde.

Sasuolo je u gostima savladao novajliju Spal sa 0:1. Jedini gol na meču postigao je Politano, a Domeniko Berardi promašio je penal. 

Novajlija Bonevento ponovo je poražen, ovog puta na svom terenu od Fiorentine sa 0:3. Strelci za tim iz Firence bili su Benasi u 18. minutu, Babakar u 47. i Terau u 66 iz penala. Bonvento je izgubio i deveti meč u Seriji A i glavni je kandidat za ispadanja iz najelitnijeg ranga Italije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading