ČUVENI PRAVNIK PREUZEO VAŽNU FUNKCIJU: Terzin advokat ministar pravde!

Autor:

Sport

10.07.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čestitali smo gospodinu Dipon-Moretiju na imenovanju. Drago nam je da za prijatelja imamo ministra u vladi Francuske, kaže čelnik Zvezde.

Erik Dipon

Kada je francuski Ekip plasirao notornu laž da su PSŽ i Crvena zvezda namestili meč grupne faze Lige šampiona (6:1) u sezoni 2018/19, klub sa Marakane angažovao je najboljeg francuskog advokata da ga zastupa.

Erik Dipon-Moreti (59) branio je i odbranio čast srpskog prvaka pred Nacionalnim finansijskim tužilaštvom, a ove nedelje postao je ministar pravde u novoj vladi Francuske premijera Žana Kasteksa.

Na imenovanju mu je čestitao i klub sa Marakane, a generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić kratko je u razgovoru za Srpski telegraf prokomentarisao da mu je drago što je prijatelj crveno-belih postao ministar.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda

Zvezdan: Postupak oko priče da smo namestili meč sa PSŽ i dalje traje, želimo satisfakciju

- Poslali smo jutros čestitku gospodinu Dipon-Moretiju. Drago nam je da je dobio tako važnu ulogu u novoj vladi Francuske i što ćemo imati ministra za prijatelja. Postupak i dalje traje, nama je važno da dođemo do satisfakcije. Zasad sve tapka u mestu. U kontaktu smo sa ljudima iz PSŽ i oni će ići do samog kraja. Moramo da pronađemo krivca, od kojeg je čitava priča potekla - rekao je Terzić za naš list.

MORETIJEVI POZNATI KLIJENTI

- Karim Benzema

- Džulijan Asanž

- Bernar Tapi

- Nikola Karabatić

Po stupanju na funkciju Moreti je poručio da će mu cilj biti da pravni sistem bude potpuno nezavistan.

21 mesec prošao od navodno spornog meča i poraza Zvezde sa 6:1

- Zalažem se za dijalog i ne želim da ratujem. Želim da odemo korak napred u cilju koji je toliko blizak mom srcu, a to je nezavistan pravni sistem - poručio je novi čuvar pečata Francuske.

OVO NISTE ZNALI O DIPON-MORETIJU

- Razveden je i ima dvoje dece sa bivšom suprugom Helen

- Trenutno je u vezi sa pevačicom Izabel Bulej

- Voli koridu, lov i retrivere

- Glumi u filmovima i piše knjige

- Neretko brani siromašne bez naknade

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading