A, NEKAD JE IGRAO OSMU LIGU: Vardi stigao do neverovatnog jublieja u Premijer ligi!

Autor:

Sport

04.07.2020

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džejmi Vardi je na utakmici protiv Kristlal Palasa postigao svoj 100. gol u Premijer ligi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejmi Vardi

Ovaj napadač je nešto najbolje što se dogodflo " lisicama", a ljudi vole priče kao što je Vardijeva,  jer je od totalnog anonimusa (igrao u osmom rangu engleskog fudbala) je za samo nekoliko godina dogurao do jednog od najboljih napadača lige, postao reprezentativac i doneo čuvenu titulu Lesteru 2016 godine.

Bivši napadač Flitvid Tauna je svoj golgeterski opus u eliti nastavio protiv Kristal Palasa u subotu, pogodio za 2:0, i time došao do dugo čekanog jubilarnog 100. gola u Premijer ligi i u dresu Lisica.

Moguće je da mu je ovaj pogodak bio jedan od najlakših za postići, imao je nebranjenu mrežu ispred sebe nakon komičnog kiksa Sakoa i nesebičnog dodavanja Barnsa, pa je rutinirano pogodio za 2:0.

Lester naravno veliča svog napadača kako i dolikuje, okačio je klub sa "King Pauer" stadiona kreativnu posvetu Vardiju za jubilarac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading