(VIDEO) "Žuta podmornica" evrogolovima potopila "slepe miševe"!

Autor:

Sport

28.06.2020

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Viljareala su ponovo pobedili, a u nedelju su nadigrali lokalnog i najvećeg rivala - Valensiju rezultatom 2:0 (2:0). "Žuta podmornica" posle pauze ima skor 4-1-0 i sa 13 osvojenih bodova je sada na samo tri od četvrtoplasirane Sevilje, dok su "slepi miševi" tek osmi sa osam manje od mesta koje vodi u Ligu šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Viljareala

Viljareal je pitanje pobednika rešio još u prvom poluvremenu, a strelci su bili Pako Alkaser i Đerar Moreno.

U 14. minutu, Moreno je bio asistent, lepo je pronašao Alkasera, koji volej udarac šalje u malu mrežu, ali nije želeo da slavi protiv bivšeg tima.



U finišu prvog dela igre, Santi Kazorla je predivno pronašao Morena, koji hvata novi volej i buši Silesena za konačnih 2:0.



Valensija je bila potpuno nemoćna, gosti nisu uputili nijedan udarac u okvir gola i tek četiri puta uspeli da priprete odličnom Viljarealu.

Više informacija o rubrici sport pročitajte OVDE.

Sve u svemu, Viljareal je zasluženo peti na tabeli i blizu povratka u Ligu šampiona, dok ovakva Valensija može da bude zadovoljna samo Ligom Evrope.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading