(VIDEO) Vatreno "krštenje" Marka Nikolića: Navijači uzvikivali Sjomin, pa napustili stadion - Srbin jedva preživeo debi!

Autor:

Sport

21.06.2020

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski trener Marko Nikolić je debitovao kao trener moskovske Lokomotive, i to u nimalo prijatnom ambijentu.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Nikolić

Naime, navijači tog kluba nikako da se pomire sa činjenicom da se uprava "zahvalila" prethodnom treneru, Juriju Sjominu.

To su i pokazali u meču svojih ljubimaca sa pretposlednjim Orenburgom.

Još na samom predstavljanju ekipe pokazali su koliko im nije do novog stratega, jer kada je zvanični spiker najavio "Trener Lokomotive, Marko...", očekujući da publika uzvikne "Nikolić!" zagrmelo je "Sjomin!".

Dvadeset minuta su najvatrenije pristalice Lokomotive bile na tribini, pevajući "Samo Juris Sjomin!" 

Potom su napustili stadion u 20. minutu, u znak protesta jer je klub smenio legendu Jurija Somina.

Drugoplasirana Lokomotiva je u povela, u 38. minutu Mirančuk je doneo prednost domaćinu, ali "muke po Marku Nikoliću" nisu prestale.

 

 

Asistent kod pogotka, Rifat Žemaljetdinov je u sudijskoj nadoknadi vremena na kraju poluvremena dobio drugi žuti karton, pa je ostavio saigrače i trenera na cedilu. Pritom je besno napustio igralište, smatrajući da uopšte nije trebalo da bude opomenut zbog klizećeg starta koji ga je i koštao drugog kartona.

U nastavku meča, Orenburg je 15 minuta sa igračem više pokušavao da izjednači, da bi onda njegov igrač, hrvatski internacionalac Danijel Miškić, po drugi put javno opomenut od strane sudije Vasiljeva pa su strane opet postale brojčano izjednačene.

 

 

Iako nije mogao da računa na podršku publike, Marko Nikolić je ostvario trijumf na debiju (minimalan, 1:0, jer se mreže nisu više tresle posle pogotka Mirančuka), što je olakšalo još jedno isključenje rivala, kada je Malik poslat u svlačionicu u 84. minutu, pa je tim srpskog stratega ponovo prišao vodećem Zenitu na devet bodova udaljenosti.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading