Švajnštajger napušta Paunovića?

Autor:

Sport

20.10.2017

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger otkrio je da postoji mogućnost da do kraja godine napusti Čikago po isteku ugovora.

RepublikaFoto: instagram.com/bastianschweinsteiger
Bastijan Švajnštajger

Prva zvezda tima koji sa klupe vodi srpski trener Veljko Paunović istakao je da su sve opcije otvorene, ali da nema konkretne ponude.
- Potpisao sam ugovor do kraja godine jer sam želeo da vidim kako će situacija da se odvija. Stvar je u tome što sam pod ugovor i za sada nemam druge opcije, ali je sve otvoreno. Videćemo šta će da se desi - rekao je Švajnštajger za "Eurosport".
Bivši fudbaler minhenskog Bajerna i Mančester junajteda, suprug bivše srpske teniserke Ane Ivanović, u martu je stigao je u Čikago gde bi trebalo da zaradi 4,5 miliona dolara.

Sa matičnim Bajernom, čiji je član bio čak 17 godina, računajući i mlađe kategorije, osvojio je osam titula prvaka Nemačke i Ligu šampiona.

Za reprezentaciju je odigrao 121 utakmicu i dao 24 gola, a bio je deo tima koji je osvojio Mundijal u Brazilu 2014. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading