(FOTO) Podrška vrednija od svega: MATIĆ HRABRI MLADOG SVILARA NAKON KIKSA

Sport

19.10.2017

10:27 >> 10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski golman Mile Svilar oborio je rekord Lige šampiona kao najmlađi čuvar mreže na jednoj utakmici elitnog fudbalskog takmičenja, ali je sve to palo u senku njegove velike greške koja je omogućila Mančester junajtedu da odnese tri boda sa gostovanja Benfike.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Svilar je imao košmarni debi u Ligi šampiona

Markus Rašford je izveo slobodan udarac sa preko 30 metara iskosa, Svilar je istrčao i uhvatio loptu iza gol-linije. Bio je to veliki psihološki udarac za mladog golmana portugalskog šampiona, publika na "La Lušu" mu je odmah uputila gromoglasan aplauz u znak podrške, a posle meča su ga tešili čak i igrači engleskog tima.

Među ostalim fudbalerima pojavio se i naš Nemanja Matić, koji je zagrlio Svilara iz sve snage i šapnuo mu nekoliko reči podrške.

Ovakav gest Matića naišao je na pravu bujicu pozitivnih reakcija, kako u domaćim, tako i u inostranim medijima, a nema sumnje da je Svilar nakon ovog gesta smogao snage za naredne izazove i utakmice u kojima će braniti.

Mladi čuvar mreže velika je nada evropskog, ali i srpskog reprezentativnog fudbala, ovakve greške se, sigurni smo u to, više neće ponavljati.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading