(VIDEO) Mario Baloteli oteran sa kapije Brešinog kampa

Autor:

Sport

09.06.2020

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mario Baloteli je odigrao svoje u Breši. Ako sam toga nije bio svestan, od danas verovatno jeste.

RepublikaFoto: youtube.com/ bresciaingolchannel
Mario Baloteli ispred kampa Breše

Baloteli je u proteklom periodu više puta prekršio klupsku disciplinu, nije se pojavljivao na treninzima i sam sebi zatvorio vrata kluba iz grada u kojem je odrastao.

Prvi čovek Breše Masimo Celino je na kraju bio primoran da prizna da je Balotelijev dolazak bio greška za obojicu i da je saradnja gotova.

U subotu je La Republika saopštila da je Breša raskinula ugovor sa Balotelijem, mada zvanične potvrde iz kluba nije bilo. Ono što je "zvanično" jeste da Baloteli nije poželjan u Breši.

Baloteli danas ne da nije zakasnio, nego je došao 20 minuta ranije na trening u kampu, koji je počeo u 09:00. Međutim, na kapiji ga je dočekao zaposleni u klubu i nakon kraćeg razgovora sa njim, Baloteli se okrenuo i vratio odakle je i došao.

Nakon što je "oteran" sa kapije i verovatno doživeo najveće poniženje u karijeri, Baloteli je novinarima koji su se nalazili ispred kampa samo kratko ironično poručio: "Sada recite da ne želim da treniram..."

Još uvek nije jasno da li je Baloteli zvanično ostao bez kluba. On je navodno pokušao da stopira jednostrani raskid ugovora od strane kluba tako što je uručio "medicinsko opravdanje" (gastroenteritis) za svoje izostanke.

U italijanskim medijima se već pojavljuje teorija prema kojoj sada Breša koristi činjenicu da je potvrda od doktora da se Baloteli oporavio od svojih zdravstvenih problema stigla prekasno, pa da je na osnovu toga njemu uskraćeno prisustvo treningu - kao igraču koji je "van stroja".

Mario Baloteli je letos stigao u Brešu nakon epizode u Marseju, činio se da bi se konačno mogao skrasiti u "svom" gradu, ali nije dugo trebalo da stvari krenu po zlu.

Inače, Balotelijev ugovor bi svakako automatski bio poništen u slučaju ispadanja Breše u Seriju B, što je izgledan razvoj situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading