Detalji razbijanja lanca prostitucije u Beogradu: Sat vremena naplaćivale od 100 do 150 evra! Svi koristili pseudonime!

Autor: objektiv.rs

Hronika

09.06.2020

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni za vođenje lanca prostitucije koji su jutros uhapšeni u Beogradu su Vukašin M. (38), Darko A. (34), Branislav L. (42), Stefan B. (31), Dalibor A. (40), Nenad S. (48), Milica M. (22), Danja M. (31), Jelena S. (30), saznaje Objektiv.

RepublikaFoto: youtube.com/Republika
Hapšenje makroa

Vukašin M. je u stvari bio podređen Darku T. čija je grupa "pala" ranije ove godine. On je nastavio njihov posao posle prethodne akcije beogradske policije.

Ovo je zapravo bio nastavak akcije iz januara kada je pača glavna grupa za prostituciju u Beogradu. Vukašin je inače, kako saznajemo, već hapšen zbog iste stvari 2018. godine i uslovno je pravosnažno osuđen.

Takođe je interesantno da tri devojke koje su uhapšene nisu prostitutke, već, kako nam je rečeno, "sekretarice", koje su ugovarale poslove.

- Grupa je imala oko 20 devojaka koje su pružale usluge i one su zapravo radile po smenama. Sve je bilo na dobrovoljnoj bazi, htele su to, dok među njima nema poznatih starleta. Ove nisu prostitutke visoke klase. Naplaćivale između 100 i 150 evra sat vremena, zavisno od toga da li je klijent dolazio u njihov iznajmljeni stan ili su išle kod njega kući. Često su menjali stanove i uvek je bilo obezbeđenje ispred, za svaki slučaj. Pola novca je išlo devojkama, pola makroima - kaže izvor i dodaje:

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

- Ono što je zanimljivo, svi su koristili pseudonime, i prostitutke i uhapšeni, da se ne bi znali pravi identiteti tipa Tina, Maza, Đina, Ena… Stalnim klijentima su davali druge brojeve, kako bi ih lakše dobili, ne one brojeve telefona koje su objavljivali u oglasima.

Spektakularnu akciju hapšenja makroa možete pogledati u video snimku ispod. Naime, policija je upala u kuću, a muškarci su legli na pod u boksericama dok su im stavljali lisice na ruke.

Sumnja se da su oni u periodu od juna 2019. godine do kraja maja ove godine pronalazili i angažovali žene radi pružanja seksualnih usluga, kao i da su uzimali pod zakup stanove na teritoriji Beograda u kojima su one boravile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rade

09.06.2020 11:44

Ko je lud da toliko plaća?

vojna

09.06.2020 13:35

@Rade - Pitanje je oce li hapsit izbjegle kad budu radili isto? Ili samo Srbe?