Sergej dobija novu ulogu u timu Lacija!

Autor:

Sport

07.06.2020

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema pisanjima "Skaj sport Italija", stručni štab rimskog Lacija na čelu sa Simoneom Inzagijem želi da uključi u igru srpskog vezistu Sergeja Milinkovića-Savića što je moguće više i sprema mu novu ulogu po povratku na teren.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković - Savić

Lacijali se bore za Skudeto, a trenutno se nalaze na jednom bodu zaostatka u odnosu na lidera Juventus. Takmičenje se u Seriji A nastavlja 20. juna.

Budući da će se igrati dve utakmice nedeljno po povratku na teren posle pauze izazvane pandemijom koronavirusa, klubovima je dozvoljeno da imaju pet izmena po utakmici umesto tri.

To će dati prednost timovima koji imaju "najdublje“ rostere, a strateg "nebesko-plavih" planira da koristi SMS u "ofanzivnijoj“ ulozi.

Očekuje se da će u samom špicu napada Inzagi koristiti Ćira Imobilea, Felipea Kaiseda i Hoakina Koreu, uz pomoć mladog Bobija Adekanjea, a Luis Alberto će moći da igra malo dalje od gola protivnika.

Sergej Milinković-Savić ima 25 godina, a u Laciju je od 2015. godine, kada je prešao u Rim iz redova belgijskog Genka. U Srbiji je nastupao za Vojvodinu u sezoni 2013/2014.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading