Galaksi otpustio Aleksandra Kataija!

Autor:

Sport

05.06.2020

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rastaju se Galaksi i Aleksandar Katai.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Katai

Ispadi supruge srpskog fudbalera na društvenim mrežama u jeku velike krize u SAD koštao je Kataija ugovora u Galaksiju.

Kako je objavio LA Tajms, klub iz Los Anđelesa je danas uručio otkaz Kataiju. Sve ovo govori da je bio neizbežan potez, jer se lavina kritika, uvreda pa čak i pretnji srušila na porodicu srpskog fudbalera poslednjih dana.

Iako se Katai javno izvinio zbog poruka svoje supruge, poručivši da su te izjave neprihvatljive i da se ne tolerišu u njegovoj porodici, to ga nije spasilo raskida ugovora sa klubom. Sada je srpski reprezentativac slobodan u izboru novog kluba.

Pitanje je kako će se dve strane rastati što se tiče finansija, a LA Tajms tvrdi da je Katai imao godišnju platu od 612.000 dolara, dok je u prethodnom klubu Čikafo Fajersima zaradio nešto preko 2 miliona dolara za dve godine.

 

 

Samo dve utakmice odigrao je nekadašnji fudbaler Vojvodine i Crvene zvezde u dresu Galaksija, jer je u SAD prekinuta sezona na samom početku zbog koronavirusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading