Srpski BATE Borisov uzeo prvi koronapehar - Filipović: Živeli smo za trofej Kupa Belorusije!

Autor:

Sport

26.05.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prkosili su Belorusi koronavirusu u jeku pandemije, koja je kosila ljude širom planete i nisu ni pomišljali da im ta pošast poremeti fudbalsku sezonu, pa je, osim prvenstvenih bitaka, vođen i pravi rat za trofej Kupa. Srpski BATE daleko teže nego što se očekivalo savladao je Dinamo iz Bresta sa 1:0 (0:0, 0:0) golom Zahara Volkova u 121. minutu i na taj način postao prvi klub koji je osvojio trofej u eri KOVID-19.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Filipović

Aleksandar Filipović (25), desni bek žuto-plavih iz Borisova, za Srpski telegraf otkriva kako je protekla drama rešena u poslednjim sekundama drugog produžetka pred 5.761 navijačem na Olimpijskom stadionu u Minsku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? Победная раздевалка ??

A post shared by Я там, где БАТЭ | BATE © (@fc_bate_borisov) on May 24, 2020 at 11:55pm PDT

 

- BATE je čekao četiri godine na trofej Kupa Belorusije i svi u klubu smo bukvalno živeli za taj pehar! Bilo je mnogo teže nego što smo očekivali budući da smo bili nadomak penal-ruleta i ko zna kako bi se sve završilo sa jedanaestercima. Znali smo da smo bolji tim od Dinama jer smo ih relativno lako savladali u Brestu sa 3:1 u prvenstvenom meču samo četiri dana pre finala Kupa. Nekako nas nije hteo gol u nedelju, sve do karambola u poslednjem napadu - ističe nekadašnji defanzivac Voždovca i Jagodine, kojem društvo u večitom šampionu Belorusije prave zemljaci Nemanja Milić i Bojan Dubajić, uz Bojana Nastića, bivšeg mladog reprezentativca Srbije, a sada člana selekcije Bosne i Hercegovine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading