Zemljotres na Marakani: Zvezda dovodi štopera vrednog osam miliona evra!

Autor:

Sport

18.05.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski Bordo je u zimskom prelaznom roku razmatrao opciju da proda srpskog defanzivca Vukašina Jovanovića, a za njegovu slobodu je tražio 8.000.000 evra.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Ipak, kako su ponude uglavnom bile između pet i šest miliona, zlatni orlić sa Novog Zelanda je ostao u timu, ali s obzirom na to da mu ugovor ističe na leto 2021. godine, a da mu Žirondinci i dalje nisu ponudili produžetak saradnje, postoji mogućnost da će ovog leta ipak napustiti Bordo.

Francuzi bi za Jovanovića, koji je prošao omladinsku školu Crvene zvezde, ovog leta mogli da dobiju ipak manju svotu novca u odnosu na ono što su tražili u januaru, a ukoliko Srbin ostane u klubu, janso je da bi sledeće zime za "siću" mogao da napusti Bordo. Tu "siću" bi Crvena zvezda mogla da plati Žirondincima, dok bi takođe mogla i da sačeka leto 2021. kako bi ga dovela bez obeštećenja.

Sa druge strane, jasno je da bi plan Crvene zvezde pao u vodu ukoliko bi Jovanović produžio ugovor sa Bordoom. Takođe, i ako ne dođe do produžetka saradnje, definitivno šampion Srbije ne bi bio jedini klub koji je zainteresovan za talentovanog štopera, ali bi prednost crveno-belih bilo navijačko opredeljenje Jovanovića i konstantno igranje u Evropi.

Jovanović je karijeru započeo u Crvenoj zvezdi za čiji je prvi tim odigrao 35 utakmica, a potom je prešao u Zenit. Međutim, u ruskom velikanu nije dobio priliku da se dokaže, pa je sreću potražio u Bordou. Što se tiče reprezentacije Srbije, prošao je sve mlađe selekcije, ali i dalje nije debitovao za prvi tim Orlova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading