"Ponosan sam što nisam igrao protiv Kosova"!

Autor: SPOX, Republika

Sport

05.05.2020

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Stojković, fudbaler Rapida iz Beča govorio je za medije u Austriji o spornoj utakmici između Crne Gore i Fudbalskog saveza Kosova. Nekadašnji kapiten Crvene zvezde i veliki ljubimac "Delija" odbio je da igra taj meč kao i sadašnji član crveno-belih Mirko Ivanić i aktuelni selektor naše reprezentacije Ljubiša Tumbaković koji je tada sedeo na klupi "sokolova".

RepublikaFoto: Starsport
Filip Stojković u dresu Crvene zvezde

* Kako se danas osećate zbog odluke da ne igrate protiv selekcije tzv. Kosova?

- Nisam mogao da budem na terenu tokom tog meča. Jako sam srećan što nisam igrao utakmicu. Ponosan sam na tu odluku. Ponovo bih isto uradio - istakao je Filip Stojković u intervjuu za austrijski "SPOX".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Popularni "Žule" odigrao je 15 utakmica za "sokolove"

* Od tada niste pozivani u nacionalni tim Crne Gore. Kako se osećate zbog toga?

- Crna Gora mi je mnogo dala. Mnogo lepih uspomena imam na tu zemlju i reprezentaciju. Ne žalim što nisam igrao za tu državu. Međutim, žao mi je što nisam bio strpljiviji i čekao poziv srpske federacije. Na kraju neću moći da igram sa najboljim prijateljem i kumom, Aleksandrom Mitrovićem - zaključio je iskusni desni bek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading