Fenomenalan potez šampiona Srbije: Zvezda daruje sezonske ulaznice medicinskim radnicima Kovid bolnica!

Autor:

Sport

27.04.2020

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da sve medicinske radnike iz Kovid bolnica u Srbiji nagradi besplatnim sezonskim ulaznicama za narednu takmičarsku godinu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

Kako se navodi u saopštenju crveno-belih, to je samo mali znak pažnje za sve što su učinili za državu i srpski narod za vreme pandemije korona virusa.

- Kapa dole, naklon do poda i neizmerna zahvalnost za sve medicinare u Srbiji, jer su oni heroji današnjice. Njihova stručnost, požrtvovanje u toku pandemije koronavirusa teško da mogu rečima da se opišu a posebno da se nagrade. Nisu marili za sebe, radeći do poslednjeg atoma snage, na stotine ih se i samo zarazilo, neki su i život dali - ističu iz Zvezde.

- Svaka Kovid bolnica dobiće dopis sa tačnom procedurom za prijavljivanje zaposlenih koji žele besplatnu sezonsku propusnicu - navode iz srpskog šampiona.

Crvena zvezda će naknadno obavestiti sve zainteresovane medicinske radnike kada će početi izdavanje sezonskih ulaznica, a Servis za članstvo će odvojiti i poseban telefonski broj preko koga će medicinski radnici moći da se informišu o proceduri izdavanja sezonske ulaznice.

Takođe, iz Zvezde podsećaju da je klub u okviru proslave 75. rođendana i posle prekida šampionata nastavio prodaju ulaznica za prvi naredni meč koji će se odigrati uz prisustvo publike, a čiji će prihod ići u humanitarne svrhe Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj i Manastiru Cerenska reka na Kosovu i Metohiji.

- Aplauz Srbije svako veče u 20 časova simboličan je znak pažnje za naše heroje. Zvezda sem aplauza i beskonačne podrške i na ovaj način želi da se zahvali srpskim medicinarima za sve ono što pružaju svakodnevno lečeći stanovništvo i spašavajući živote - zaključuje se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading