(VIDEO) Sećate li se Balotelijevog čuvenog radovanja protiv Nemačke? Evo šta se krije iza toga

Autor:

Sport

09.04.2020

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemci se i danas nerado prisećaju Marija Balotelija i njegove partije na Evropskom prvenstvu 2012. godine.

RepublikaFoto: youtube.com/bresciaingolchannel
Mario Baloteli

Trenutni napadač Breše je u to vreme bio u zenitu karijere i ujedno nerešiva enigma za Nemačku, kojoj je dao dva gola u polufinalu, a uz sjajnu partiju, ostaće u pamćenju njegovo radovanje.

SuperMario je nakon postizanja drugog pogotka skinuo majicu, namrgodio se i svima pokazao svoje mišiće, a zašto se odlučio na takvu vrstu proslave ispričao je njegov brat Enok.

- Mario mi je poklonio dres Porta koji je razmenio kada je igrao u Sitiju. I kada bismo igrali PlayStation, svaki put sam proslavljao golove kao Hulk - ispričao je Enok u razgovoru za Kalččomerkato pa dodao:

 - Zato je proslavio gol u stilu Hulka. Te videoigre mi bolje idu nego njemu, a sa tim se ne nosi najbolje, pa se naljuti, baci džojstik ili se dere... Nije lako živeti sa njim. Pun je energije, nikada nije miran. Kada se odmarate, on će doći i probuditi vas. Ali, taj njegov optimizam mi je mnogo pomogao u životu.

Dodao je takođe kako Baloteli danas igra samo na 30 posto i da je vrlo osetljiv.

 - Ako i najmanja stvar pođe po zlu, fokus mu padne. Nije lako nositi se sa tolikim pritiskom - dodao je Enok, nadajući se da će Baloteli u Breši vratiti preko potrebno samopouzdanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading