(VIDEO) Ruski huligani se raduju dolasku Srba: ZAJEDNO ĆEMO DA BIJEMO ENGLEZE!

Sport

10.10.2017

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prolazak srpske reprezentacije na Mundijal sledećeg leta u Rusiji obradovao je ne samo naše navijače, već i ruske. Ali iz sasvim pogrešnih pobuda...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Snage reda imaće pune ruke posla na SP u Rusiji

Naime, grupa ruskih huligana je objavila video u kome žele dobrodošlicu našim navijačima na Svetski šampionat, ali ne zbog druženja i navijanja, već zbog nereda i divljanja.

Rusi su prošle godine na Evropskom prvenstvu imali nekoliko krvavih obračuna sa engleskim navijačima, od kojih je ona u Marseju pred prvo kolo EP u Francuskoj definitivno po lošem obeležila to takmičenje.

Bilo je puno razbijenih glava i prolivene krvi, kako van, tako i na stadionu.

Huligani iz Rusije sada spremaju osvetu Englezima, koji će sigurno pohrliti i u Rusiji narednog leta, kao što to, uostalom, čine i za svaki turnir u fudbalu.

Rusi pozivaju Srbe da zajedno sa njima učestvuju u tuči sa Englezima i vrate im milo za drago za dešavanja iz Marseja.

Nadamo se da će naši fanovi koji budu prisutni u Rusiji da budu pametni i hladnokrvni i ne nasedaju na provokacije, pošto smo već puno puta do sada bivali žestoko kažnjavani od strane UEFA i FIFA zbog raznoraznih nereda... Ne moramo valjda da podsećamo na Đenovu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading