(VIDEO) SKANDAL U JERUSALIMU: Huligan nožem napao zvezdu Reala?

Autor:

Sport

10.10.2017

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan izraelski huligan napao je nožem fudbalera Španije i igrača Reala Iska posle meča 10. kola kvalifikacija za SP 2018.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Isko je bio napadnut u Izraelu

Španija je u ponedeljak u Jerusalimu savladala Izrael 1:0. Po završetku meča na teren je utrčalo nekoliko navijača domaćeg tima, a jedan od njih je imao i nož.

Policija je saopštila da su svi tinejdžeri, a uhapšeni su odmah pošto su izvedeni sa terena. Jedan od njih je kod sebe imao nož, a krenuo je prema Isku.


 - On se brzo odvojio od grupe i krenuo da trči prema Isku. Dok mu je prilazio, nož mu je ispao iz ruku i policija ga je zaustavila pre nego što je stigao do fudbalera. Nismo sigurni da li je želeo da povredi nekog od fudbalera i to će biti predmet istrage. Svi detalji će biti provereni - rekao je za lokalne medije izvor blizak policiji.



Međutim, Fudbalski savez Izraela demantovao je ovakve navode. 

 - Prema informacijama koje imamo, ne postoji indicija da je neko od onih koji su uleteli na teren imao nož kod sebe. Ne znamo odakle se pojavila ova vest - naveo je FS Izraela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading