Ovo je nova odluka UEFA!

Autor:

Sport

01.04.2020

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropska fudbalska unija (UEFA), u dogovoru sa predstavnicima 55 nacionalnih Saveza, odlučila je da završnicu evropskih kupova, Lige šampiona i Lige Evrope, pomeri do daljeg.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Čeferin

Shvatili su i u UEFA da se pandemija koronavirusa neće tako brzo završiti, a da se ne bi termini stalno pomerali dogovoreno je da se konačna odluka donese kada virus, koji je gotovo paralisao Evropu, bude  uništen, ili makar stavljen pod kontrolu.

Očekuje se da bi završnica klupskih takmičenja mogla da bude održana u julu i avgustu, kada se obično igraju kvalifikacije za naredne sezone.  

Vladajuće telo evropskog fudbala je do daljeg pomerila i utakmice baraža za Evropsko prvenstvo, među kojima je i duel Norveška – Srbija. Ti mečevi su bili zakazani za mart, pomereni su za jun, ali se neće odigrati pre jeseni. 


U saopštenju vladajućeg tela evropskog fudbala da se odlažu i sva pitanja koja se tiču licenciranja klubova registracije igrača za sledeću sezonu i da će sve informacije po tom pitanju biti naknadno objavljene. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading