Arsenal pronašao zamenu za najboljeg napadača

Autor:

Sport

13.03.2020

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Tobdžije" su kao i ostatak Premijer lige na "prinudnom odmoru" zbog epidemije Korona virusa. Glavni stručnjak tima Mikel Arteta je pozitivan na virsu Covid-19, ali Španac održava komunikaciju sa timom i navijačima te je poručio da se oseća dobro.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pjer Emerik Obamejang

Kada se vrati sve u normalu, Arsenal će nastaviti da brine drugu brigu a to je da li će Obamejang ostati na "Emirajtsu" i naredne sezone. Odličan Gabonac uskoro ulazi u poslednju godinu ugovora sa timom iz Londona, za sada su postojale naznake da bi samo uz veliku povišicu stavio paraf na novi ugovor.

Arsenal ipak navodno ima par igrača koji bi mogli da pokriju evenutalni odlazak Aube. Jedan od njih je i sjajni Diogo Žota, igrač Vulverhemtpona. Nekadašnji fudbaler Atletiko Madrida ima fenomenalnu sezonu, na 37 utakmica ima učinak od 15 golova i šest asistencija. Žota ima ugovor do juna 2022. godine tako da su Vulvsi ovde u jakoj poziciji, a i pitanje je da li bi otvarali pregovore sada kada su dva tima rivali za plasman u Evropu naredne godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading