Brat Liverpulove zvezde poginuo u stravičnoj nesreći!

Autor:

Sport

06.03.2020

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Almami Keita, brat Liverpulovog veznjaka Nabija, jedan je od devet poginulih u teškoj nesreći autobusa njegovog kluba Gvinejska zvezda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nabi Keita

Navedeni klub putovao je na utakmicu druge gvinejske lige protiv Karifamorijaha, kada su mu otkazale kočnice, svedoči preživeli trener Abduraman Konde.

 - Vozili smo se nizbrdicom i kočnice su se pokvarile. Vozač je uspeo da prođe kroz dve okuke, ali treću jednostavno nije mogao. Izgubio je kontrolu nad vozilom i zabio se u stablo.

U autobusu su bila 22 igrača, četiri člana stručnog štaba i vozač. Poginulo je osam putnika, a 18 ih je povređeno, od čega nekoliko teško. 

 

 

Nabi Keita, koji je u leto 2018. došao u Liverpul iz Lajpciga, uz odštetu od 60 miliona evra, na Instagramu je povodom nesreće napisao:

 - Šokiran sam, tužan i slomljenog srca nakon što sam čuo užasnu vest. Moje iskreno saučešće svima u Gvineji i gvinejskom fudbalu, a pokojnima neka duše počivaju u miru.   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading