Portugalac ne može da dođe sebi: potresna poruka Ronalda - išla je gladna u krevet kako bih ja imao šta da jedem...

Autor:

Sport

06.03.2020

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano Ronaldo prolazi jako teške trenutke u životu, on je poslednjih dana više u Portugalu nego u Torinu. Njegova majka Dolores Aveiro (65) je u utorak doživela moždani udar, pa slavni fudbaler gotovo svakodnevno stiže u bolnicu u Funšalu na ostrvu Madeiri, gde je odrastao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

- Hvala vam na porukama podrške. Majka je stabilno i oporavlja se. Moja porodica i ja zahvaljujemo se medicinskom timu i molimo vas za malo privatnosti- napisao je Ronaldo na Tviteru.

Dolores je svakako najvažnija žena u Kristijanovom životu. Zajedno se konsultuju oko svih važnih odluka u karijeri Kristijana, a navodno se ona pitala i oko devojaka sa kojima bi se Kristijano zabavljao. Nije tajna da obožava Georginu Rodrigez, aktuelno Kristijanovu ljubavnu partnerku.

Dolores je odrasla u teškom siromaštvu. Nije imala podršku supruga i Kristijanovog oca Hosea Dinisa Aveira koji je bio alkoholičar. Dolores je jednom prilikom pričala da je čak razmišljala o pobačaju dok je nosila Kristijana jer je živela u veoma teškim uslovima, gde je četvoro dece delilo jednu sobu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Florentino Perez, Kristijano Ronaldo i Dolores Aveiro

Kristijanovo detinjstvo je bilo jako teško, pa je često isticao koliku je žrtvu podnosila njegova majka.

- Ona mi je sve omogućila žrtvujući svoj život za mene. Išla je gladna u krevet kako bih ja imao šta da jedem. Nismo imali para, a ona je radila sedam dana nedeljno kako bih ja mogao da budem fudbaler. Ceo moj uspeh je posvećen njoj- rekao je Portugalac jednom prilikom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading