NEMA MIRA U PARI SEN ŽERMENU: Nejmar traži da Kavani ode!

Autor:

Sport

06.10.2017

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar tražio je od čelnika kluba da dovedu Aleksisa Sančeza iz Arsenala, a istovremeno da se odreknu Edinsona Kavanija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar i Kavani se ipak nisu pomirili

Sukob Kavanija i Nejmara prethodnih nekoliko nedelja izazivao je veliku pažnju svetske fudbalske javnosti. Kavani i Nejmar su se sukobili oko izvođenja penala na meču sa Lionom. 

Nejmar je nedavno izjavio da je rešio sve nesuglasice sa Kavanijem, a da su "aferu" napravili mediji.

Međutim, francuski mediji navode da se bura nije stišala i da Nejmar ne odustaje od ideje da nagovore čelnike PSŽ-a da prodaju Kavanija.

Nejmar je pozvao svog prijatelja Sančeza da mu se pridruži u pariskom klubu. Brazilac traži od čelnika "svetaca" da počnu pregovore sa Sančezom, koji ima ugovor sa Arsenalom do kraja sezone.

PSŽ bi u tom slučaju morao da proda nekoliko igrača da ne bi prekršio finansijski fer-plej UEFA. Nejmar smatra da bi najbolje bilo da PSŽ proda Kavanija i Julijana Drakslera kako bi angažovao napadača Arsenala.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading