(VIDEO) Obamejang očajan: Kad najbolji igrač Arsenala promaši ovo, onda je sreća umešala prste!

Autor:

Sport

28.02.2020

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač Arsenala Pjer Emerik Obamejang je imao u finišu drugog produžetka veliku priliku da pošalje "tobdžije" u osminu finala Lige Evrope ali je poslao loptu pored gola.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pjer Emerik Obamejang

Kada je El Arabi u finišu drugog produžetka pogodio za vođstvo Olimpijakosa 2:1, navijači Arsenala su već počeli da napuštaju stadion pa nisu mogli da vide promašaj najboljeg igrača Arsenala. Pjer-Emerik Obamejang je imao zicer u finišu kada je posle nespretne reakcije Olimpijakosove odbrane šutirao pored gola. 

- Veoma je frustrirajuće ono što se dogodilo. Šta mogu da kažem... Teško je. Bila je teška utakmica. Gol koji smo primili je bio nesrećan trenutak. Sve što možemo je da dobijemo utakmica u ligi koliko god možemo. Bilo je teško jer je Olimpijakos igrao veoma dobro pozadi i nismo mogli da nađemo rešenja u završnici- rekao je Pjer Emerik Obamejang.

- Ne znam kako sam promašio. Osećam se veoma loše. Može da se dogodi, ali ne znam kako sam promašio tu priliku. Bio sam umoran, imao sam grčeve, ali to nije izgovor- rekao je Gabonac. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading