(VIDEO) Marej ukrao šou sjajnom Jokiću: Srbin ponovo dao zadatak kritičarima, Denver slavio u Arizoni!

Autor:

Sport

09.02.2020

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as Nikola Jokić je nastavio sa sjajnim partijama. Denver je kao gost pobedio Finiks sa 117:108 i tako se učvrstio na drugoj poziciji na tabeli Zapada.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić nastavlja sa sjajnim partijama

Srpski centar je bio jedan od najzaslužnijih za 37. trijumf Nagetsa, u partiji koju je obeležio Džamal Marej koji je postigao 36 poena.

Marej je postigao 36 poena uz po pet skokova i asistencija te odličan procenat šuta, promašio je svega tri od 17 pokušaja, tako da je to dalo pobedničku notu igri Denvera.

Jokić je u prvoj četvrtini stao na pet poena, ali nastavak, a posebno finiš bili su daleko bolji pa je tako susret završio sa 23 poena uz devet skokova i šest asistencija za nepunih 34 minuta na terenu.

Sansi su bolje počeli meč, imali su devet razlike na kraju prve deonice, 37:28, ali su košarkaši Denvera uspeli da ih pristignu do poluvremena i na odmor odu sa poenom prednosti (55:54).

Nisu imali dvociferenu prednost, ona je maksimalno dostizala devet poena koliko je bilo razlike i na kraju, ali nijednog momenta u finišu nije delovalo da bi Finiks mogao da ugrozi trijumf čete Majkla Melouna.

Pored Mareja i Jokića, još četvorica igrača Nagetsa imali su dvocifren učinak, Pol Milsap je uz 12 poena imao i 11 skokova, Monte Moris je postigao 11, a Džeremi Grant i Geri Heris po deset poena.

Kod Sansa, Deandre Ejton je završio susret sa 28 poena uz 19 skokova, Devin Buker je postigao 21, a Keli Ubre 20 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading