Minimalac Atletika nad Granadom!

Autor:

Sport

08.02.2020

21:58 >> 21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stari oprobani i uspešni recept: Kada ti ne ide, vrati se korenima, vrati se osnovi svoje filozofije i ponovo je primeni. A, Atletiku baš i nije išlo u poslednje vreme. Bilo je promena u sastavu, osetilo se, otišli su neki bitni igrači, dok se novi još nisu najbolje snašli.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Junak... Anhel Korea

U poslednja tri kola, dva poraza i remi. Jasno je da nešto ne štima u Atletiku. I zato je Dijego Simeone rešio da se vrati korenima.

Onoj prepoznatljivoj igri koju forsira godinama: tvrd do pucanja, agresivno, bez mnogo šansi i golova. Na Vandi Metropolitanu, "jorgandžije" su večeras pobedile Granadu. Rezultat – 1:0.

 

Igrao se 6. minut kada je Anhel Korea na dodavanje Kokea postigao gol. I to bi bilo to. Granada je u nastavku meča imala više šuteva na gol, imala inicijativu, ali su Madriđani znali da ovu prednost ne smeju da ispuste.

Udarili su blok ispred svog šesnaesterca, ofanziva ih više nije preterano zanimala. Tri boda su bila prioritet.

I uspeli su. Stefan Savić je komandovao odbranom, mreža je ostala netaknuta, napravljen je korak napred na tabeli.

O tituli teško da može da se razmišlja, ali mesto u Ligi šampiona ne sme da izmakne. Zato Atletiko mora da se vrati onoj igri koja mu najbolje leži.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading