Babić pohvalio mentalitet Dekija Stankovića!

Autor:

Sport

19.01.2020

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdin štoper Srđan Babić je tokom jeseni upisao samo 10 nastupa u crveno-belom dresu. Bio je uglavnom u senci standardnog tandema Degenek-Milunović, ali mu to nije pokvarilo raspoloženje, što se da zaključiti iz njegove današnje izjave za klupski sajt.

RepublikaFoto: Starsport
Srđan Babić

On ne želi da posmatra samo prvi deo sezone, već se osvrnuo na svoj kompletan boravak u Zvezdi od svog dolaska iz Sosijedada pre godinu i po.

- Lep period je iza mene. Odigrao sam više od 70 utakmica i to mi znači. Želim da odigram još više, koliko god budem mogao. Na stručnom štabu je da odluči koliko ću igrati, a na meni je da dam svoj maksimum. Timski duh i zajedništvo je najbitnije jer samo kao tim možemo ostvariti sve ciljeve koje postavimo ispred sebe - istakao je defanzivac prvaka Srbije.

Dodatni razlog za optimizam je i velika energija koju svi primećuju kod novog trenera Dejana Stankovića i njegov sjajan odnos sa igračima.

- Pre svega, radi se o jednom velikom zvezdašu, koji mnogo voli naš klub i daje maksimum na terenu da nam pomogne i da nas uputi u svoje taktičke zamisli. Prezadovoljan sam njegovim odnosom prema igračima, svaki dan nas savetuje. Često tokom treninga čujemo i vidimo njegove aplauze, a to je plod i našeg, ali i njegovog odličnog rada. Bio je veoma uspešan fudbaler, a verujem da neće biti drugačije ni sada kada je trener. Sa njim možemo mnogo, a ispred sebe postavljamo najviše ciljeve - zaključio je Srđan Babić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading