Krunić: Zlatan deli radnu etiku sa Bosancima!

Autor:

Sport

11.01.2020

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Donjeg Srema Rade Krunić govorio je o dolasku Zlatana Ibrahimovića u Milan, gde sada zajedno nastupaju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pričao o uticaju koji Ibra ima u klubu

- Zlatan je šampion koji podiže nivo kvaliteta i na treningu. Već je pomogao timu, a tek će u narednom periodu - izjavio je Rade Krunić.

On je naglasio da je to što je poreklom sa Balkana dalo Zlatanu šansu da bude ovoliko uspešan.

- Njemu je otac iz Bosne, kao i ja, pa govorimo istim jezikom. On dugo nije bio u Bosni, pa me je pitao kako je tamo, kako igra naša reprezentacija i kakvo je generalno stanje u fudbalu. Mi sa ovih prostora smo malo različiti u odnosu na ostatak Evrope, recimo da imamo drugačiji način razmišljanja. Mislim da je taj mentalitet stvarno pomogao Ibrahimoviću dok je odrastao u Švedskoj. Morao je naporno da radi da bi došao do šanse u karijeri, deli tu radnu etiku sa nama Bosancima – dodao je reprezentativac BIH.

Na kraju se osvrnuo i na sadašnji trenutak u klubu.

„Trenutno Milan nije u dobroj formi, imamo tri neuspeha zaredom i razočarani smo, ali smo i puni nade da nas čekaju bolji rezultati – zaključio je Krunić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading