Voša pobedom otvorila 12. kolo Superlige

Autor:

Sport

29.09.2017

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Vojvodine savladali su večeras Mladost iz Lučana 2:0 (0:0) u prvoj utakmici 12. kola Superlige Srbije. Dvostruki strelac za Novosađane bio je Damir Kojašević, u 82. i 90. minutu.

RepublikaFoto: instagram.com/fk_vojvodina
Upisana tri boda: Vladimir Buač

- Čestitam ekipi Mladosti na dobroj utakmici, u kojoj nam definitivno nije bilo lako. U prvom poluvremenu, slobodno mogu reći da je delovalo da kao da nismo bili tu. Na to je uticala i činjenica da su pojedini igrači imali virus tokom nedelje i bili malo iscrpljeni, ali je u drugom poluvremenu, u kojem smo bili dosta bolji, sama utakmica bila mnogo otvorenija. Viđeno je dosta šansi na obe strane, pri čemu smo mi našu prvu šansu iskoristili, a potom je Kojašević pred kraj poentirao za konačnih 2:0 i zato mogu da čestitam igračima na reakciji koju su napravili nakon lošeg prvog dela meča. Sada ćemo imati dva slobodna dana, a potom idemo na mini-pripreme na Zlatibor, kako bismo se što bolje pripremili, a i da bi se igrači malo bolje upoznali i zbližili, kako sa mnom, tako i između sebe. Verujem da će nam to jako koristiti i da ćemo biti još jači za sledeću utakmicu - izjavio je Buač.

Fudbaleri Vojvodine će na Zlatiboru boraviti od ponedeljka do subote, s tim da je planirano da u subotu, neposredno pred povratak kući, odigraju prijateljsku utakmicu protiv Rudara iz Pljevalja, iako odigravanje tog meča tek treba da bude zvanično potvrđeno.

Takmičenje u Super ligi nastavlja se za dve nedelje, kada će crveno-beli gostovati ekipi Zemuna.

U ostalim mečevima 12. kola sastaju se

 Subota:  (15 sati) Mačva - Bačka,

Spartak - Radnički Niš,

Javor - Rad,

Borac - Radnik,

Voždovac - Zemun (17 sati).

Nedelja: Napredak - Crvena zvezda (17),

Partizan - Čukarički (19).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading