Barsa imala tajni ugovor sa Kutinjom

Autor:

Sport

26.09.2017

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sve moguće i nemoguće načine je Barselona želela da u svojim redovima da vidi igrača Liverpula Kutinja, pa je čak postojao i tajni ugovor.

RepublikaFoto: instagram.com/phil.coutinho
Baš želeo u Barsu: Filipe Kutinjo

U medijima je predstavljana drugačija slika od realne, otkriva nemački „Der Špigel“. Albert Soler, direktor katalonskog kluba je rekao da je transfer propao jer je Liverpul tražio 200 miliona evra.

Ipak klub sa "Enfilda" je jasno stavio do znanja Blaugrani da Brazilac nije na prodaju, bez obzira koju svotu novca ponude.

- Lepo Vas molim da prestanete da uznemiravate Filipea Kutinja, privatno i javno. Nikakva cifra neće promeniti naš stav - piše u mailu koji je direktor Liverpula, Mihael Edvards poslao u Barselonu.

Ipak tu se ne završava "bezobrazluk" kluba sa "Nou Kampa" jer je postojao i tajni dogovor i to na dvadeset strana napisan.

U tajnom ugovoru se vidi dogovor Barse sa Kutinjom, i to Liverpulu iza leđa. U ugovoru stoji da se Kutinjo seli u Kataloniju za 115 miliona, i da će potpisati ugovor na pet godina. Začkoljica je postojala i za menadžera, ako 25-godišnjak potpisao za 100 miliona njemu bi išlo 10 miliona, a prostom matematikom Barsa bi ušparala pet miliona u svojoj kasi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading