Ništa od Arsenala: Rodžers potpisao novi ugovor sa "lisicama!"

Autor:

Sport

06.12.2019

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brendan Rodžers potpisao je novi ugovor sa Lesterom, kojim mu se obavezao na vernost do juna 2025. godine, zvanično ja saopšteno u petak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
OSTAJE!

Od početka sezone "Lisice" su beležile odlične rezultate. U Premijer ligi su ostvarile 11 pobeda i trenutno se nalaze na drugom mestu na tabeli.

- Poznati su Brendanovi trenerski kvaliteti. Dokazao ih je tako što je pomogao svakom članu našeg tima da ostvari svoj potencijal. Isto tako, značajno je i što je njegova filozofija u skladu sa vrednostima koje negujemo u klubu - rekao je prvi čovek kluba Aijavat Šrivadanapraba.

Rodžers je za menadžera Lestera postavljen u februaru ove godine.

- Odluku da dođem u Lester doneo sam jer mi se dopalo u kom pravcu se razvija klub i imao sam ideju kako bih mogao da doprinesem tome. Nastavićemo da radimo zajedno kako bismo obezbedili uspeh klubu u godinama koje dolaze - rekao je Rodžers.

Inače, nekadašnji menadžer Liverpula i Seltika spominjao se kao kandidat za mesto prvog trenera Arsenala. Očigledno je sada da se to neće dogoditi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading