RAKITIĆ O MESIJU I NEJMARU

Autor:

Sport

23.09.2017

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od važnijih igrača Barselone u novoj sezoni, Ivan Rakitić je u razgovoru za BBC pričao kako je to igrati sa Mesijem, i odluci Nejmara da napusti Barselonu.

RepublikaFoto: instagram.com/ivanrakitic
Voleo bi da je Nejmar u ekipi: Ivan Rakitić

- Morate napraviti mesta za njega, jer je najbolji igrač na svetu, možda i u istoriji fudbala. Lako je gledati utakmicu iz fotelje i govoriti da je lako igrati sa Mesijem, ali kada si na terenu to je drugačije. Morate da uhvatite njegov ritam i nakon par mečeva je lakše igrati i uživati u njegovoj igri.

Na pitanje da li oseća pritisak kada igra sa Argentincem, da i on mora biti sjajan na terenu, Hrvat je odgovorio,

- Morate znati da svaki igrač u ekipi  ima svoju poziciju. Niko nije rekao Mesiju da može da rdi šta hoće, išao je korak po korak da stigne na nivo kojim sada igra, i moramo mu pomoći maksimalno. Na nama je da mu pružimo da ide na dva tri protivnika, a ne na ceo tim.

Rakitić je imao samo reči hvale o Brazilcu Nejmaru,

- Meni je odlazak Nejmara teško pao. Ne samo što je jedan od najboljih fudbalera na svetu, nego je i sjajna osoba. Bio je važan za našu svlačionicu, a smatram da je njegovo puštanje loša odluka, voleo bih da je i dalje tu. Naravno poštujemo njegovu odluku i poželeli smo mu sreću, ipak on je jedan od najboljih ljudi koje sam upoznao u fudbalskom svetu - zaključio je svoju priču Ivan Rakitić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading