Stručnjak za suđenje: Evo ko je oštećen u mečevima večitih!

Autor:

Sport

07.10.2019

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura u domaćem fudbalu... Posle utakmica između Crvene zvezde i Napretka, odnosno Partizana i Voždovca digla se velika prašina zbog odluka sudija. Bivši arbitar Raka Đurović dotakao se spornih situacija sa ova dva meča...

RepublikaFoto: Starsport
Marković, Stojković i Ostojić protestuju kod glavnog sudije Markovića

– Nema elemenata da se dosudi penal za Zvezdu, pošto je El Fardu Ben izgubio kontrolu nad loptom i spotakao se o igrača Milovanovića. Situacija sa početka meča je potpuno jasna i vidi se da je Ben u šesnaestercu namerno udaren, zbog čega sledi penal i crveni karton za igrača Napretka. Ne znam kako sudija to nije video, iako je bio blizu – kaže Đurović za "HotSport".

Osvrnuo se i na dešavanja sa meča Partizana i Voždovca. 

– Nije bilo kontakta između Vladimir Stojkovića i Aleksandra Stanisavljevića, a igrač Voždovca je uspešno iscenirao prekršaj i “prevario” sudiju - istakao je bivši arbitar.

RepublikaFoto: Starsport
Kapiten i golman Partizana, Vladimir Stojković bio je besan na glavnog sudija Momčila Markovića

Na kraju je bilo mnogo bure.

– Situacija kod gola Devića je čista posle greške protivničkog igrača, ali je sumljiva situacija u šesnestercu gostiju posle igranja rukom i na suprotnoj strani, kada je uklizao Natho mogla je da se dosudi najstroža kazna – zaključio je Đurović.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading