Živković bi da odere Benfiku za 8.000.000 evra!

Autor:

Sport

07.10.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne vesti iz Portugala. Povremeni srpski reprezentativac Andrija Živković spreman je da stavi fudbalsku karijeru na kocku samo da bi ojadio Benfiku za skoro 8.000.000 evra, piše tamošnji Rekord!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andrija Živković

Bivši fudbaler Partizana po ugovoru za ovu sezonu trebalo bi da inkasira 3.000.000 evra bruto, dok se ta cifra dogodine penje na blizu 5.000.000 evra. Andrija sa lisabonskim "orlovima" ima ugovor do 2021. godine i navodno je naumio da čitav taj period presedi na tribinama samo da bi zaradio novac koji mu pripada.

U tom slučaju on bi mogao da sačeka januar 2021. godine kako bi mogao da pregovara sa drugim klubovima oko nastavka karijere s obzirom na to da tada ulazi u poslednjih šest meseci ugovora sa Benfikom.

U prilog ovakvoj priči ide i činjenica da je Živković poslednji takmičarski meč odigrao još 28. jula, dakle pre 71 dana. I to u prijateljskoj utakmici protiv Milana, u kojoj je na terenu proveo svega četiri minuta! Portugalci su izračunali da je do današnjeg dana već zaradio 740.000 evra ove sezone, a da u takmičarskim mečevima nije odigrao ni jedan jedini minut.

Zbog činjenice da dugo nije u takmičarskom ritmu Živković je izgubio i status reprezentativca Srbije. Ostaje da se nadamo da će ubediti trenera Bruna Lagea da mu pruži šansu u narednom periodu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading