Kaznena ekspedija Bajerna: Gnabri spakovao 4 komada Totenhemu, a koliko je tek čitav tim!

Autor:

Sport

01.10.2019

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ludnica u Londonu! Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobedili su Totenhem rezultatom 7:2 u drugom meču grupe B ovosezonskog izdanja Lige šampiona. Mančester siti je slavio u Zagrebu protiv Dinama sa 0:2, a Juventus je nadigrao Levekuzen na svom terenu sa 3:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Četvorostruki strelac za Bajern

Veoma interesantan duel, energičan, ofanzivan, pružili su fudbaleri Totenhema i minhenskog Bajerna. Videli smo "samo" tri gola i veliki broj prilika na obe strane još u prvom periodu igre.

Totenhem je poveo već u 12. minutu golom Sona koji je dobio fantastičan pas, šutirao je po zemlji i lopta prolazi Manuelu Nojeru ispod ruke, pa je domaćin poveo sa 1:0.

Džošua Kimih donosi izjednačenje Bajernu samo dva minuta posle pogotka Sona! 

A onda Levandovski donosi vođstvo timu iz Minhena. Levaje bio okrenut leđima, nije gledao na gol Totenhema i onda je iz okreta ispalio pravu raketu i poslao loptu uz desnu stativu za preokret Bajerna 1:2.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

A onda su nastavili Nemci da "rešetaju", usledio je solo prodor Serža Gnabrija po levom boku delovao je nezaustavljivo, a posle toga je usledio udarac u desni deo gola Iga Lorisa i mreža se zatresla u 53., pa u 55. minutu.

Za samo dva minuta je Serž Gnabri postigao dva gola, jedan levom, a drugi desnom nogom za sjajnu predstavu Bavaraca.

Kejn je uspeo da vrati nadu u 61. min kada je bio precizan sa bele tačke. Međutim Gnabri je bio neumoljiv. Pobegao je odbrani Totenhema i sjajan pas pretvorio u laganu egzekuciju i het-trik.

Nastavili su Bavarci da melju. Katastrofalna greška Aldervelda, posle kog je krenula kontra Bajerna. Kutinjo je pronašao Roberta Levandovskog koji je "spakovao" i šesti gol, a onda je neprikosnoveni Gnabri zapečatio sudbinu Totenhemu.

GRUPA B

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Siti je preko Rahima Sterlina uspeo da slomi otpor Dinamo Zagreba i da povede sa 1:0 u 66. minutu. Isti fudbaler je asistirao Fodenu za rezultat 2:0.

GRUPA C

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Gonzalo Iguain je Juventusu doneo prednost protiv Bajera iz Leverkuzena i to posle samo 17 minuta. Bernadeski je 62. minutu duplirao prednost dok je se ronaldo u poslednjem minutu meča upisao u listu strelaca. 

GRUPA D

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading