Brutalan odgovor predsednika Vučića: Izneću tačno koliko smo novca dali večitim rivalima, pa nek se onda vidi ko je čiji ljubimac!

Autor:

Sport

24.09.2019

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pitanje da prokomentariše uvredljivo skandiranje dela navijača Partizana na njegov račun i ko je veći ljubimac države, Partizan ili Zvezda, odnosno koliko je novca iz državne kase dato jednom i drugom fudbalskom klubu, Vučić je istakao sledeće.

RepublikaFoto: Tanjug/Predsedništvo Srbije
Aleksandar Vučić

- Da ne bih ulazio u te priče koje su odvratne i u koje neki uvlače državu za pravdanje svojih poraza, mislim da ću po povratku u Beograd izaći pred javnost sa konkretnim ciframa koliko je para dato. Brdo para smo dali i Partizanu i Zvezdi. Pa nek narod vidi ko je čiji ljubimac i koliki je Vučić peder - rekao je predsednik Republike Srbije.

- To je veoma važno da narod vidi zašto sam peder i koliko bi nekima trebalo da dam da ne bih bio peder. A što se tiče tih glupih priča o favorizovanju ovog ili onog, mnogima će biti neprijatno posle iznošenja tih podataka. Ali sa ležovima ne možete da pričate drugačije osim jezikom činjenica - poručio je Aleksandar Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading