Vučelić: Znam da je Vučić navijač Zvezde, ali on je mnogo pomogao Partizanu, sviđalo se to našim navijačima ili ne

Autor:

Sport

24.09.2019

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić odgovorio je Zvezdanu Terziću na reči "da crno-beli truju narod lažima da je Zvezda mezimac države".

RepublikaFoto: Starsport
Oštar odgovor na tvrdnje Zvzedana Terzića

- Terzić se ponaša kao da je opunomoćen od strane države da govori o fudbalu, takav mu je način govora i svest da sve što nije uzeto u stvari je oteto. Taj rečnik da se "laje" u Partizanu jasno govori o čoveku, da li je neko njemu oteo obraz. - Vučić je pomagao Partizanu i klub je uvek govorio o tome, više puta, ma koliko se to nije sviđalo načim navijačima - i po pitanju licence, a i drugih stvari - rekao je Vučelić gostujući na TV Hepi.

Vučelić je osudio vređanje navijača Partizana protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i prvog čoveka Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze na 161. večitom derbiju.

- Ja znam da je Vučić navijač Zvezde već 27 godina. Skandiranje protiv njega je nedopustivo. Ako je neko već toliko zabrinut poput Terzića mogao je da reaguje na uvrede navijača Zvezde i vređanje po pitanju Ane Brnabić. Odmah sam uputio izvinjenje Slaviši Kokezi zbog transparenta na stadionu. Zabranjeno je napadati sudije i tela FSS.

Kako je naglasio, iako su neki navijači zamerili na tom gestu, Vučelić ima veliku zahvalnost prema predsedniku Vučiću.

- Partizan nije protiv države, nemam ovlašćena da govorim u ime države kao Terzić. Boris Tadić je, podsetiću, osujetio ideju o rekonstrukciji stadiona Partizana. Milošević, na primer, nije radio za Zvezdu. Mirko Marjanović i ja smo ostali sa zvezdašima kada su osvojili Kup i ostali dugo u noć do dva, tri sata.

Za pobedu nad Crvenom zvezdom (2:0) naveo je da je i "više nego zaslužena".

- Partizan uvek ide na titulu. Ja se nadam da ćemo biti u konkurenciji za titulu ako ne bude nekih stvari koje nisu vezane za sport. Više nego zasluženo smo pobedili jer protivnik nije šutnuo nijednom na gol.

On je i prokomentarisao poništeni gol Nemanje Milunovića za Zvezdu, zbog faula Žandera nad golmanom Vladimirom Stojkovićem.

- Zvezda nije ni postigla gol, sudija je prekinuo igru čim je izvršen faul. Niko od igrača Zvezde se nije bunio tada. Dve i po godine Partizan se zalaže za VAR, dok Zvezda i Savez to odbijaju. Radna grupa se sastala posle osam meseci i tada nije bilo predstavnika Zvezde, a sada se slažu da bude VAR, a mi se dve godine zalažemo za to - zaključio je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading