Šta je De Lihta iznenadilo u Juventusu?

Autor:

Sport

31.08.2019

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holandski fudbaler Matijs de Liht očekuje da u Juventusu postane vrhunski defanzivac.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Matijas de Liht

De Liht nije igrao u utakmici protiv Parme, ali se očekuje da u startnoj postavi bude protiv Napolija s obzirom na to da je Đorđo Kjelini teško povređen.

- Iznenađen sam kritikama jer ne igram. To je sve deo procesa koji čeka mlade igrače kada dođu u vrhunski evropski klub - kazao je Matijs.

- Pre nego što sam došao u Torino nisam mnogo razgovarao sa trenerom Sarijem. Rekao mi je šta želi od mene i da će prvi mesec biti period velikih promena. Shvatam i ja da sam sve bolji, jači sam, u boljoj sam formi.

Holanđanin je priznao da je u Juventusu doživeo nešto sasvim drugo u odnosu na Ajaks.

- Svi žele da pobede, čak i na treningu. Radi se na taktici. Disciplina je vrlo bitna. Sve se razrađuje do detalja. Verujem da ću uspeti da napredujem.

Mlađani defanzivac govorio je i o Kristijanu Ronaldu.

- Neverovatno je šta on proživljava i sa čime se suočava. To je 1000 puta teže od onoga što sam ja iskusio. Kristijano i svi ostali ovde su mi savršeni učitelji. Pokazali su mi koliko mogu da napredujem ukoliko vodim računa o svom telu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading