GOREĆE BERN: Delije pokupovale sve karte za prvi meč protiv Jang Bojsa!

Autor:

Sport

19.08.2019

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Crvene zvezde odmah su razgrabili svih 2.000 karata za prvi meč plej-ofa Lige šampiona protiv Jang Bojsa u Bernu.

RepublikaFoto: Republika
Delije

Prema pravilima UEFA, Jang Bojs je morao da Zvezdi obezbedi makar pet odsto karata od punog kapaciteta tribina. Švajcarski mediji su pisali da je Jang Bojs Zvezdi dao šest odsto, ali i to je izgleda bilo malo.

Klub sa "Marakane" je ovog popodneva potvrdio da su sve karte za gostovanje u Bernu rasprodate. U pitanju je količina od oko 2.000 karata.

- Obaveštavamo zvezdaše da su karte za utakmicu protiv ekipe Jang Bojs rasprodate preko našeg udruženja navijača. Očekujemo fantastičnu podršku u Bernu - saopštila je Zvezda.

Dakle, karata u Beogradu više nema. Švajcarci su još ranije upozorili da neće dozvoliti kupovinu karata Zvezdinim navijačima u Bernu za ostale sektore na stadionu koji su namenjeni domaćoj publici. Ali tako nešto je pokušavao i Salcburg prošlog leta pa su dobili oko 10.000 Zvezdinih navijača na tribinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading