Belodedić traktorista!

Autor: TODOR PETKOVIĆ

Sport

19.08.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za profesionalne sportiste uglavnom vezujemo luksuzan život i garderobu, satove od nekoliko desetina, pa i stotina hiljada evra, luksuzne vile i automobile... Međutim, nađe se i poneki izuzetak, a to je sigurno Miodrag Belodedić (55). Legenda rumunskog i jugoslovenskog fudbala, a pre svega Crvene zvezde, krajem prošle godine uslikana je kako pomaže prijateljima u svinjokolju kod oca Save, a sada je odlučila da se možda sa istom ekipom provoza traktorom!

RepublikaFoto: Promo foto
Miodrag Belodedić

Ličnost koja u karijeri ima dva osvojena Kup šampiona, sa Steauom i crveno-belima, nema problema da pokaže kako je on čovek iz naroda i kako se ne libi ni da sedne za volan traktora. Veliki zvezdaš rado je pozirao sa prijateljima sa sela, a "Delije" su sa oduševljenjem pozdravile potez nekada omiljenog igrača iz zadnje linije tima sa Marakane koji je pokorio Evropu i svet 1991. godine.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Belodedićem kako bismo saznali da li se samo vozikao traktorom ili se latio i nekog posla, ali do kraja dana nije bilo odgovora. Možda je vredni Belodedić, kakvim ga i pamte "Delije", i juče radio i držao volan u rukama iako je bila nedelja.

RepublikaFoto: Promo foto
Traktorista.. Miodrag Belodedić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading